Livsdråper I, II og III - Samlede verk


Diktsamlingen Livsdråper er skrevet av Ingeborg Stennes Sætre og utgis i tre bøker 27 år etter hennes bortgang. Diktene i den første boken er samlet under temaene Tro, Liv og Sjel, i den andre under temaene Tro, Liv, Natur og Barndom og i den tredje under Tro, Liv og Samfunn. Mange dikt speiler en åndelig søken etter en høyere mening. Forfatteren skriver om sjelen, lykken, tiden og kjærligheten. Et gjennomgående trekk i forfatterskapet er de tidløse, universelle, spirituelle og religiøse diktene, og mange har referanser til Bibelen. Forfatteren er ofte hudløs ærlig og undrende i sine dikt og kan være både høystemt og jordnær, alvorsfylt og humoristisk. Ingeborg Stennes Sætre skrev på nynorsk og sunnmørsdialekt og brukte en del gamle dialektord fra Hjørundfjorden, hvor hun vokste opp.

Forfatter: Ingeborg Stennes Sætre
Redaktør: Anne-Lene Bleken

 

 

BESTILL

Livsdråper I - Tro, Liv og Sjel

Diktene i denne første boken er samlet under temaene Tro, Liv og Sjel, og mange dikt speiler en åndelig søken etter en høyere mening. Forfatteren skriver om sjelen, lykken, tiden og kjærligheten. Et gjennomgående trekk i forfatterskapet er de tidløse, universelle, spirituelle og religiøse diktene, og mange har referanser til Bibelen. Forfatteren er ofte hudløs ærlig og undrende i sine dikt og kan være både høystemt og jordnær, alvorsfylt og humoristisk. Ingeborg Stennes Sætre skrev på nynorsk og sunnmørsdialekt og brukte en del gamle dialektord fra Hjørundfjorden, hvor hun vokste opp, og fra Sykkylven, hvor hun bodde som voksen.

 

BESTILL

Livsdråper II - Tro, Liv, Natur og Barndom

Diktene i denne andre boken er samlet under temaene Tro, Liv, Natur og Barndom, og mange dikt beskriver den storslåtte vestlandsnaturen, som forfatteren kjente så godt fra sin oppvekst og sitt voksne liv. Fofatteren skriver også dikt fra sin barndom, som forteller spennende historier fra en svunnen tid, og er et stykke viktig kulturhistorie. Et gjennomgående trekk i forfatterskapet er de tidløse, universelle, spirituelle og religiøse diktene, og mange har referanser til Bibelen. Forfatteren er ofte hudløs ærlig og undrende i sine dikt og kan være både høystemt og jordnær, alvorsfylt og humoristisk. Ingeborg Stennes Sætre skrev på nynorsk og sunnmørsdialekt og brukte en del gamle dialektord fra Hjørundfjorden, hvor hun vokste opp, og fra Sykkylven, hvor hun bodde som voksen.

 

BESTILL

Livsdråper III – Tro, Liv og Samfunn

Diktene i denne tredje boken er samlet under temaene Tro, Liv og Samfunn, og mange dikt setter spørsmålstegn ved samfunnet. Forfatteren skriver om jorden og brødet, om penger, krig, sex, makt og mye mer. Samtidig skriver hun om det å være menneske; om å være kvinne og mann, mor og far, sønn og datter. Et gjennomgående trekk i forfatterskapet er de tidløse, universelle, spirituelle og religiøse diktene, og mange har referanser til Bibelen. Forfatteren er ofte hudløs ærlig og undrende i sine dikt og kan være både høystemt og jordnær, alvorsfylt og humoristisk. Ingeborg Stennes Sætre skrev på nynorsk og sunnmørsdialekt og brukte en del gamle dialektord fra Hjørundfjorden, hvor hun vokste opp, og fra Sykkylven, hvor hun bodde som voksen.

BESTILL

 

Munay Publishing © 2017 | Ellingsbergvegen 19, 2625 FÅBERG Tlf.: 96 91 23 19 | Org.nr.: 918474536